Σελίδες

ΜΠΑΧΑΛΟ TV - Δείτε την Παρουσία του Προέδρου της ΔΟΞΑΣ Καινούργιου στην εκπομπή - στο 1.23.20

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Εγκατάσταση προβολέων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καινούργιου

ΠΡΟΣ
1. ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
κ. Καραγκούνη Βασίλειο
Ενταύθα - de-thestiewn@agrinio.gr
Κύριε Πρόεδρε
Σας είναι γνωστό το πρόβλημα με την έλλειψη φωτισμού (προβολέων) στο γήπεδο Καινούργιου για την κάλυψη κυρίως των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του σωματείου μας (παιδικό, ανδρικό και βετεράνων).

Η επίλυση του προβλήματος αυτού, απαιτεί την εγκατάσταση τεσσάρων (4) προβολέων σύγχρονης τεχνολογίας για την κάλυψη, βραδινών προπονήσεων και των αγώνων. Διότι οι περισσότεροι μαθητές κατά τις απογευματινές ώρες έχουν υποχρεώσεις σε φροντιστήρια, ΙΕΚ κ.λ.π. Ταυτόχρονα το παιδικό & εφηβικό της Ακαδημίας της «ΔΟΞΑΣ», αποτελούνται από μικρά απιδιά (6-12 ετών), τα οποία μπορούν να συμμετέχουν μόνο απογευματινές ώρες, κάτι που σήμερα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα άθλησής τους..

Στα πλαίσια του προγραμματισμού του Δήμου μας, για ανάλογο ηλεκτρομηχανολογικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη δημοπράτησής του, παρακαλούμε, όπως εισηγηθείτε την ένταξη και της εγκατάστασης των τεσσάρων (4) προβολέων, με τις ανάλογες υποδομές, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις αθλητικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Με το έργο αυτό θα αρθούν οι δυσκολίες των νέων του χωριού μας για άθληση και προσφορά στο Σύλλογό μας.

Υ.Γ.: Με την ύπαρξη του φωτισμού θα μπορούμε να λειτουργήσουμε ταυτόχρονα και τα δύο τμήματα α) Μπάσκετ και β) πετοσφαίρεσης – handball.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλούνται τα μέλη της «ΔΟΞΑΣ», την Τετάρτη 11-5-2022, και ώρα 18:00 σε Γενική Συνέλευση στο κοινοτικό κατάστημα Κ...